cultuurbarbaar | galerie | bazaar

Over Mokkakapot

MOKKAKAPOT is een cultuurbarbaar in hartje Borgerhout. We dompelen je onder in ons eigen artistieke universum, met maandelijkse exposities van kunstenaars en ontwerpers. Elke gast-exposant wordt niet alleen uitgenodigd om werk te tonen maar ook om de ruimte naar eigen hand te zetten. Elk eerste weekend van de maand staan de BennieStukdagen op het programma. Dan is het feest in MOKKAKAPOT, met op zondag een vernissage in combinatie met een optreden.


In MOKKAKAPOT staat naast de verbeelding ons aanbod centraal. De koffie is afkomstig van de kleine onafhankelijke Antwerpse koffiebranderij CORDON Coffee van Koen Bleuzé. De selectie thee wordt verzorgd door Ann Vansteenkiste, auteur van het boek De stille kracht van thee, die ook Sergio Herman van Oud Sluis tot haar klanten mag rekenen. Verse en overheerlijke sappen zoals een Skiwi, John Massis, Stevige Stoot of een Rode ridder. Op de alternatieve bierkaart prijken onder andere Blauw pils, Omer, Wolf en Boerinneke. De buikskes vullen we dagelijks met verse soep, bio-boerenboterhammen, warm van de week of voor de zoetekauw  gebak.

 

NIEF NIEFS: vanaf nu 1 keer per maand VERBOEFTE SHOW!

Eerst verwennen we de grommende buikskes om nadien te genieten van een concert // theater // film...

 

Op zaterdag en zondag ontbijten // brunchen // lunchen >>> we zetten alles wat goed is in één buffet!
MOKKAKAPOT is open van woensdag, donderdag en zondag van 11:00 tot 18:00+ en op vrijdag 11:00 tot 21:00+ & zaterdag tot 19:00+. Je vindt ons op nummer 2 in de Sergeyselstraat in Borgerhout, op de hoek van het Moorkensplein.

Mokkakapot

Sergeyselsstraat 2 (Moorkensplein)
2140 Borgerhout

//

03 344 43 42

//

wo,do & zo 11-18 +u
vr & za: 11-19+u

ma & di gesloten